Persiske katfarver i Himalaya

Pin
Send
Share
Send

et bybillede af www.graphistenligne.com fra Fotolia.com

Elegant draperet oven på en sofa eller krøllet i din yndlingsstol forbedrer tilstedeværelsen af ​​en persisk kat fra Himalaya enhver indretning, ligesom et kunstværk. Opdrættet i en række farver er dette mesterværk af en katte ikke kun smuk, men har også en vidunderlig sød disposition.

Himalaya

Mens Himalaya betragtes som en separat race af nogle katregistreringer, kategoriserer Cat Fancier's Association Himalaya i USA som en del af den persiske race. Det er den eneste perser, der udstiller point (bleg kropsfrakke med mørkere ekstremiteter) som siamesiske katte. Himalaya-persernes punktmønstre består af ører, ben, fødder, hale og maske. Hvert punktmønster har en foretrukken tilsvarende farve til næseskind og poteunderlag. For purister diskvalificerer racestandarden for persere fra Himalaya hvide tæer og enhver anden øjenfarve end blå.

Himalaya punktmønsteret og Himalaya Lynx punktmønster

Der er 21 punkts farvemønstre i Himalaya og Himalaya lynx divisioner af den persiske katteopdræt. Himalaya-punktmønsteret er defineret af en klarfarvet krop og punkter, mens lynx-punktmønsteret udviser en klarfarvet krop med tabby-striber i punkterne. Lodspunktsmønsteret er ret sjældent med en maske med lodrette striber, der danner et "M" på panden og lette ringe, der omkranser hvert øje. Benene er spærret i armbånd med lige stor afstand, og lynxlignende tikkende mærkes på det ydre øre. Både Himalaya og lynx-punktmønstrene skal producere en tydelig kontrast mellem kropsfarve og punktfarve.

Chokolade, segl, fløde, lilla og blå himalaya-spids

Chokoladepunkter har rige mælkechokoladepunkter med kanelrosa næseskind og poteunderlag. Forseglingspunkter har dybe, forseglingsbrune punkter og en varm-tonet bleg creme til fawn kropsfarve, der gradvist blandes til en lysere farve på bryst og mave. Næseskind og poteunderlag er forseglingsbrune. Creme punkter har cremet hvide kroppe med buff-creme punkter og kød til koralrosa næse læder og pote puder.

Lilla spidser har glacialhvid kropsfarve med frostige, lyserøde grå spidser og lavendelrosa næseskind og poteunderlag. Blå spidser har en kølig, blåhvid kropsfarve, sølvblå spidser og skiferblå næseskind og poteunderlag.

Chokolade, segl, fløde, lilla og blå himalaya-spids

Chokoladepunkter har rige mælkechokoladepunkter med kanelrosa næseskind og poteunderlag. Blå spidser har en kølig, blåhvid kropsfarve, sølvblå spidser og skiferblå næseskind og poteunderlag.

Flamme og Tortie Himalaya-punkt

Flamme- eller røde punkter har cremet hvide kroppe og dybe orange-røde til dybe røde punkter med kød til koralrosa næseskind og poteunderlag. Skildpaddepunkter er cremet hvid til bleg fawn med pletter af rød eller creme. Deres poteunderlag og næseskind kan være enten sælbrun eller koralrosa.

Chokolade-skildpadde, lilla-creme og blå-creme Himalaya-spids

Chokolade-tortie punkter har en elfenbenlegeme med chokoladepunkter og ubrindede pletter af rød eller creme. Deres næseskind og poteunderlag er kanelrosa eller koralrosa. Syrecreme-punkter har en glacial-hvid krop, lilla toner med pletter af creme og lyserøde eller lavendel-lyserøde næseskind og poteunderlag. Blå creme-punkter har en blå-hvid eller cremet hvid krop og blå punkter med pletter fløde. Næseskind og poteunderlag er skiferblå eller lyserød.

Lynx punktfarver

Himalaya lynx-punktfarvemønstre er meget ens som Himalaya-punktet, med en klarfarvet kropsfarve og respektive farvepunkter, men inkluderer tabby-striber i mørkere nuancer af punkterne. Så for eksempel har chokolade lynx punkter mørke chokolade tabby markeringer, creme lynx point har mørke creme tabby markeringer og lilla lynx punkter har mørke lilla tabby markeringer.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: The Sherpas The Himalayas Natives - Full Documentary. TRACKS (Juli 2024).

uci-kharkiv-org