Er Grannicks bitre æble sikkert for katte?

Pin
Send
Share
Send

Selvom du måske forbinder tygning som en ondskabsfuld hvalpeadfærd, er det bestemt ikke uhørt hos kattearterne. Heldigvis er Bitter Apple en helt sikker anti-tyggeløsning.

Om Grannick's Bitter Apple

Grannick's Bitter Apple er en spray, der er designet specielt til at forhindre kæledyr i at tygge på upassende genstande, hvad enten det er en bog, der ligger på dit natbord eller en jakke, der hænger ned i et frakkestativ. Selvom sprayen almindeligvis er forbundet med hunde, er den også lavet til katte og er derfor 100 procent sikker ifølge ASPCA. Hvis du har en sej hund, kan du bruge sprayen på dem begge - meget omkostningseffektivt.

Smag

Selvom Grannick's Bitter Apple er sikkert og harmløst for din kat, betyder det ikke, at hun vil sætte pris på smagen - og det er helt meningen. Sprayen formodes at have en dårlig smag, der afviser kæledyr, hvad enten hunde eller katte. Nogle gange er sprayen bitter, som navnet indikerer, og nogle gange er den varm - yikes. En ting, som de fluffy cuties har til fælles med de fleste mennesker, er en generel afsky for bitter madvarer.

Sikkerhed

Grannicks Bitter Apple er ikke kun helt sikkert for dit kæledyr, det kan også holde hende sikkert, uanset om hun er en lille killing eller en voksen voksen. Ifølge SPCA i North Virginia kan Bitter Apply spray være en hjælp til at forhindre din lille i at tygge på farlige elektriske ledninger - et stort plus. Ved at standse din kats tygning på ledninger kan sprayen holde nogle meget potentielt skadelige konsekvenser i skak - tænk elektrocution.

Stærk sovs

The Humane Society of the United States indikerer, at nogle katte faktisk kan nyde smagen af ​​Bitter Apple, chokerende nok. Hvis sprayen er sikker, og katten faktisk nyder smagen, kan den ikke længere tjene sit oprindelige formål som en afskrækkende virkning for dit tyggeglade kæledyr. For at afhjælpe dette dilemma anbefaler Humane Society en anden polariserende smag - varm sauce. Hvis du er heldig, vil tingene få din overraskede katte til at løbe væk i et sekund lejlighed.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hunde vs. Katte! (Juli 2024).

uci-kharkiv-org