Sådan ryddes op i spor fra sammenklumpet kattestrø

Pin
Send
Share
Send

Hvis din kat efterlader et Hansel- og Gretel-stil spor af krummer, der fører væk fra hans kuldkasse, er det tid til en omskifter. Sikker på, du kunne rydde op i sporene hver dag, men du kan også rense problemet ved kilden: selve kassen og området omkring den.

Trin 1

Skift dit kuld. Kattekuld med fine granulater bliver fanget i kattepote og spores over hele huset, så skift til noget med større korn. Nogle klumpede kuld, som majsstrø, er formuleret til at modstå sporing, så prøv en af ​​dem for at rydde op i kattens handling.

Trin 2

Invester i en ny affaldskasse. Nogle kattekasser er designet med specielle kuldfangere på fælgen, så når din lille fyr klatrer ud, bliver alt kuld fanget mellem tæerne hentet og efterladt, hvor det hører hjemme.

Trin 3

Få din kat en kuldmåtte. Kuldmåtter er ribbet plast- eller gummimåtter, der går på gulvet uden for affaldskassen. Hvis kuldkassen er din kattes toilet, er kuldmåtten, hvordan han vasker hænderne - det masserer kuldet lige ud af hans potespalter. Nogle katte bruger endda måtterne til proaktivt at fjerne ethvert kuld, så det er værd at prøve at få en af ​​disse, når du prøver at rydde op i sporene.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Specialist i at rydde op (Juni 2024).

uci-kharkiv-org