Hvordan man fortæller en norsk skovkat fra en tabby?

Pin
Send
Share
Send

Den mægtige Ludvik strækker sig majestætisk over bagsiden af ​​din sofa, mens din familie kommer ind på besøg. "Wow, det er en stor kat," udbryder din svigermor, "hvilken slags tabby er han?" Når du brister lidt, kan du svare: "Han er ikke en tabby, han er en norsk skovkat."

Trin 1

Sammenlign Ludviks farve med andre katteacer. Tabby er ikke en race eller en farve, det er et mønster. En tabbykat kan være en abessinier, en amerikansk korthår, en Maine-kone, en manx eller en norsk skovkat. Mens Ludvik kan have en tabby-mønstret pels, er norske skovkatte tilgængelige i næsten alle farver og mønstre undtagen de farvepunkter, der findes hos siamesere og himalaya-katte.

Trin 2

Vej Ludvik. Mandlige norske skovkatte er store, robuste katte, der vejer 12 til 15 eller derover. Kvindelige katte er mindre og vejer mellem 8 og 13 pund.

Trin 3

Kør fingrene gennem Ludviks pels. En norsk skovkattes pels er ret lang, men ikke så lang som en persers, og tæt. Ludvik har en dobbelt frakke med et tungt uldigt underlag og et længere, vandtæt lag beskyttelseshår på toppen. Ud over sit dobbelte pelslag har Ludvik også en fuld flæse rundt om halsen og skræk på benene.

Trin 4

Se på Ludviks hale. Han har en stor, busket hale, som han bærer højt over sin krop. Halen er fuld selv om sommeren, når han kaster meget af sin tunge vinterfrakke.

Trin 5

Se nøje på Ludviks ører. Mange norske skovkatteører har lyntspidser og ekstremt lange hårbunker, der strækker sig ud af ørerne.

Trin 6

Undersøg Ludviks tæer. Han har store fødder med hårbund mellem tæerne, der giver ekstra beskyttelse mod koldt, vådt vejr.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Titus the talking Maine coon cat and his favourite bush (Juni 2024).

uci-kharkiv-org