Russiske blå kat fakta

Pin
Send
Share
Send

Hvis du overvejer at bringe en russisk blå ind i dit liv, skal du være forberedt på en blid, kærlig følgesvend. Han er også let at se på. Selvom Russian Blue er korthåret, skal du overveje hans fætter Nebelung-katten, hvis du er på udkig efter en langhårsversion af denne skønhed.

Historie

Selvom meget af oprindelsen af ​​den russiske blå går tabt i tidens tåge eller overføres i legender, der ikke står op til kontrol, var han oprindeligt kendt som ærkeengelskatten. Hans forfædres frakker kunne engang have prydet russere, ligesom den vilde sæl eller bæver gjorde.

I 1860 bragte søfolk kattene til Storbritannien. Racen ankom til USA omkring 1900.

Udseende

Du blev sandsynligvis hooked på den russiske blå på grund af hans udseende. Der er ingen tvivl om, at han er en markant, finbenet, flot kat. På grund af sin oprindelse i Ruslands kolde klima har han en meget blød, dobbelt gråblå frakke.

Sammen med pelsfarvning er racen også kendt for sine store, grønne øjne. Din russiske blå skal modnes mellem 5 og 11 pund - ikke særlig stor for en kat. Selvom en russisk blå måske er født med grålig tabby-markeringer, forsvinder de inden for få måneder.

Temperament

Smart og sød, den russiske blå binder sig til sin person, men han er ikke nødvendigvis så venlig med fremmede. Han er ikke særlig krævende, men han ønsker at være en del af dine aktiviteter.

Hvis din eller nogen i din husstand ikke er interesseret i høje katte - såsom siameserne - kan en russisk blå udfylde regningen, da han er notorisk stille. På grund af hans blide temperament klipper eller bider den russiske blå ikke, medmindre han virkelig er provokeret.

Uddannelse

Selvom "kattetræning" ofte lyder som en oxymoron, er det ikke sandt med den russiske blå. Denne race reagerer godt på træning, så du behøver ikke at udholde adfærd som at hoppe på tællere eller møbler, som du har gjort klart, er uden grænser.

Du kan lære en russisk blå at hente eller spille spil som skjul og søg. Advarsel: Han vinder. Han kender de bedste steder at gemme sig.

Omsorg

Selvom de fleste katte er rene, tager russiske blues det til et højere niveau. De er kræsne, og de klarer sig ikke godt i stressede miljøer.

Hold dig til en streng tidsplan og rutine med din russiske blå. Han foretrækker det på den måde, og det får ham til at føle sig sikker.

Fordi disse katte har en god appetit, skal du holde øje med hans vægt og fodre ham passende. Børst hans frakke regelmæssigt for at holde den skinnende.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: SCP-1340-RU Midnight Transmission. object class euclid. appliance. sentient scp (Kan 2024).

uci-kharkiv-org