Sådan slipper du af med urin i en sofa

Pin
Send
Share
Send

i Forladt sofa billede af MAXFX fra Fotolia.com

Katteurin på din sofa gør sofaen uegnet til brug i kort rækkefølge. Brug et sort lys til at bestemme urinen, hvis det ikke er tydeligt.

Trin 1

Blot så meget af urinen som muligt med papirhåndklæder, hvis det er en frisk plet. Avis fungerer også godt for at absorbere fugt. Fortsæt med at blotte ved at bruge frisk papir efter behov, indtil papiret ikke længere absorberer nogen væske.

Trin 2

Fjern pudebetræk, hvis det er muligt, og vask det i maskine. Tilsæt en kop eddike til skyllecyklussen for at hjælpe med fjernelse af lugt.

Trin 3

Drys bagepulver på puden for at opsuge eventuel resterende urin og for at neutralisere syren i urinen. Lad bagepulver sidde i tre timer for at give det masser af tid til at absorbere. Børst eller støvsug den af ​​puden bagefter og kassér den.

Trin 4

Fyld en sprayflaske med lige store dele hvid eddike og vand. Sprøjt opløsningen på pletten, og blød den grundigt. Arbejd det i pletten ved hjælp af en skrubbebørste.

Trin 5

Lad puden tørre grundigt. At sætte det i solen vil fremskynde processen. Sæt dækslet tilbage på puden, og nyd din rene sofa.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Catheter Video for applying a Male External Catheter Part 2 (Kan 2024).

uci-kharkiv-org