Sådan tisse pad træner din hund

Pin
Send
Share
Send

i Collie Dog on Dog Bed billede af Janet Wall fra Fotolia.com

Pee pad træning er fantastisk til små racer, ejere med fysiske handicap og dem, der bor i høje bygninger. Det er ikke det bedste valg, hvis du vil have din hund til at eliminere udendørs når som helst snart. Når pee pad er trænet, kan nogle hunde endda trænes i at bruge en kuldkasse.

Trin 1

Begræns din hund til et lille rum uden tæpper. Vælg et permanent sted, såsom et badeværelse eller vaskerum. Det er meget vanskeligt at træne din hund til at bruge et andet sted i huset på et senere tidspunkt, ifølge The Housebreaking Bible. Indeslutningsområdet skal være stort nok til, at din hund har separate områder til potte, sove og lege.

Trin 2

Dæk hele gulvet i det lukkede område med pottepuder. Efter tre dage skal du tage en pude væk, mens du efterlader de andre på gulvet. To dage senere skal du tage en anden pad væk. Fortsæt med at fjerne en pude hver anden dag, indtil en pude er tilbage, anbefaler Animal Humane Society. Hvis din hund kaster eller titter på et andet sted, skal du dække gulvet med pottepuder og starte fra bunden.

Trin 3

Tag din hund ofte til pottepuden. En hvalp kan kun kontrollere sin blære en time for hver måned i hans alder. Sæt din hund i snor og gå ham til tisseunderlaget hver anden time såvel som ved vågne, efter leg og efter at have spist. Sig "gå potte" og vent på resultater. Hvis din hund eliminerer på tispuden, skal du rose ham entusiastisk og give ham godbidder. Hvis din hund ikke har befriet sig på fem minutter, skal du fjerne den fra puden og prøve igen senere.

Trin 4

Brug potteulykker til din fordel. Blot ulykker med et papirhåndklæde og spray derefter et enzymatisk rengøringsmiddel for at fjerne urinalugt. Placer det urinblødt papirhåndklæde på pottepuden. Duften af ​​urin tiltrækker din hund til at tisse på puden.

Trin 5

Forøg størrelsen på indespærringsområdet hver måned, din hund er fri for ulykker. Du kan tilføje en gang eller flere værelser. Hvis din hund begynder at have ulykker, skal du starte processen igen ved at bruge et lille indespærringsområde.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: GRATIS ONLINE HUNDETRÆNING FØLG MED FRA IDAG (Juli 2024).

uci-kharkiv-org