Spiser parakitter fra dyrebutikken den første dag hjemme?

Pin
Send
Share
Send

Du har lige taget dit nye parakit hjem fra dyrebutikken, og du har oprettet alt, hvad hun har brug for - et godt foret bur, masser af mad og vand. Alligevel kan en fryg fugl muligvis vente en dag eller to, før han gør sig hjemme og kvæler sig ned.

Den nye fugl spiser ikke

Det er ikke ualmindeligt, at parakitter ignorerer mad på deres første dag hjemme. Tænk på, hvornår du skulle vænne dig til at finde vej rundt i et nyt køkken. Din fugl har brug for tid til at akklimatisere, finde ud af, hvor tingene er og vænne sig til din tilstedeværelse. Efter et kort stykke tid skulle sult tvinge hende fra sin aborre og ned på madskålen.

Tegn på at spise

Nogle parakitter spiser deres første dag hjemme, men kun når ingen er i nærheden. Tag ikke dette personligt. Din nye fugl bliver praktisk taget fastgjort til din skulder på ingen tid. Men for nu tror hun ærligt, at du måske spiser hende.

Så giv hende lidt plads de første par dage, og kontroller regelmæssigt hendes madskål. Hvis hun spiser, vil du se frøskaller i og omkring hendes skål og sunde, solide afføring i bunden af ​​buret.

Hvis din parakit stadig ikke vil spise

Hvis din parakit stadig ikke spiser efter den anden dag, så spørg dig selv, om du fodrer hende den samme mad, som hun spiste i dyrebutikken. Inden du gradvist introducerer hende til en ny diæt, skal du sørge for at få den mad, hun var vant til. Også din parakit kan også forvirre, hvor madskålen er. Tiltræk hendes opmærksomhed på det ved at tage det ud af buret og sætte det ind igen.

Hvis hun stadig nægter at spise, skal du kontakte en dyrlæge for at finde andre grunde.

Parakitter, der spiser den første dag

Nogle parakitter har større sandsynlighed end andre for at spise den første dag hjemme. En frygtsom dyrehandelsparakit vil sandsynligvis tage noget tid at begynde at spise. En håndfodret parakit, der er vant til mennesker, vil sandsynligvis være mindre forsigtig, og hun spiser måske endda ud af din hånd.

I begge tilfælde skal du tilbringe tid med din fugl, give hende de rigtige madvarer og holde hende væk fra stress for at hjælpe hende med at føle sig hjemme.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Nymfeparakitter er utrolig irriterende (Juli 2024).

uci-kharkiv-org