Parakitadfærdssignaler

Pin
Send
Share
Send

Hvis din parakit fungerer på en måde, som du bare ikke får, er det ikke fordi han er underlig. Hans opførsel fortæller dig noget, og det er lige så simpelt at finde ud af hans budskab som at lære typisk fugleskærm.

Bider

Din lille fugl er stærkere, end han ser ud - i det mindste er hans mund. Når en parakit bider, føler du det. Han gør det ikke for at være en idiot, men det er bare fordi han er lidt bange. Kan du bebrejde ham? Du er langt større end han, hvilket i naturen er et tegn på, at du udgør en trussel. Så hvis han ikke er uddannet til at blive håndteret, når han ser den kæmpe hånd strække sig ind i buret, går han i frygtelig overlevelsestilstand og kan synke sit næb ind.

Preening og ridser

Parakitter elsker at rydde op, så hvis din konstant graver gennem hans fjer, som om han leder efter begravet skat, skal du ikke være foruroliget. Han forbereder sig, hvilket er når han samler sine naturlige olier på sit næb og spreder dem over sine fjer, en efter en. Og hvis han gnider hovedet over hele sin aborre, signalerer det, at han har kløe. Hej, hvordan ville du ridse et kløende hoved, hvis du ikke havde nogen hænder?

Puffing og posturing

Hvis din parakit elsker at puste fjerene op, især omkring dig eller andre mennesker, viser han sig. Parakitter puster op som en måde at vise deres spænding og få opmærksomhed på, så han vil sandsynligvis gøre det, når han er klar til at vise ham lidt kærlighed. Han vil gøre det for at få opmærksomhed hos alle dame fugle, der også kan være i området, så vær ikke overrasket, hvis han puster fjerene op, når du introducerer ham til en potentiel ægtefælle.

At lave støj

En parakit, der ikke holder kæft, prøver bestemt at fortælle dig noget, så du må hellere lytte. Ekstra vokal adfærd som squawking og skrig er typisk et signal for stress, frygt eller ensomhed. Det er som hans version af en babymonitor: Hvis noget er galt, bliver han meget vokal for at få din opmærksomhed. Parakitter generer generelt ikke storm uden god grund, så når han begynder at tale, skal du besøge ham og se, hvad der generer ham.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: How to STOP Kittens From Biting You 6 Tips! (Juni 2024).

uci-kharkiv-org