Hvor lang tid efter at have spist skal små hvalpe gå på toilettet?

Pin
Send
Share
Send

En af de vigtigste ting, du nogensinde vil gøre for din nye hvalp, er at bryde hende. Efter måltider skal små hvalpe generelt gå på toilettet straks - absolut ingen tid til dillydallying overhovedet.

Så hurtigt som muligt

Når det kommer til at bestemme, hvornår du skal tage din lille hvalp udendørs efter måltiderne, anbefaler Humane Society of the United States at gøre det med det samme - det er ikke nødvendigt at vente. Bortset fra bare at spise, skal hvalpe også gå ud for at eliminere straks efter en række andre forskellige aktiviteter, herunder drikkevand, vågne op fra søvn og energisk leg.

Afføring og vandladning

Små hvalpe skal generelt gå både nr. 1 og nr. 2 meget hurtigt efter at have spist. Forvent, at din lille skal tisse og afføres hvor som helst mellem 15 minutter og en halv time efter at have spist, rapporterer Rock County Humane Society. Dog kan nogle hvalpe lindre sig godt inden 15 minutter, og nogle tager længere tid end en halv time. Det hele afhænger af den enkelte søde. Jo yngre hvalpen er, desto hurtigere skal hun muligvis fjerne, hvorfor behovet for at gå ude så hurtigt som muligt. Dette er især vigtigt for hvalpe, der ikke engang har nået 3-måneders mærket. Meget unge hvalpe kan tisse og afføring kun fem minutter efter at have spist, så vær opmærksom.

Styring

Det er ekstremt vigtigt at tage en lille hvalp udendørs for at bruge badeværelset efter at have spist og drukket. Ifølge ASPCA mangler meget unge hvalpe fuldt udviklet tarm- og blærehåndtering. På grund af denne kendsgerning kan det være ekstremt vanskeligt for de små fyre at kontrollere deres pottebehov. Hvis en lille hvalp skal på toilettet, skal hun gå på toilettet, og det er det. At tage din hvalp ud med det samme efter et måltid forhindrer ikke kun hende i at skulle føle ubehag, det forhindrer også mulige ujævn ulykker i huset - bestemt en god ting.

Voksne hunde

På samme måde som små hvalpe har voksne hunde tendens til at skulle eliminere kort efter chowing ned, selvom det normalt ikke er lige så hurtigt. Når alt kommer til alt er voksne hunde normalt meget i stand til at styre deres badedrang. Når din lille hvalp udvikler sig til en voksen voksen pooch, forvent at hun skal gå på toilettet ca. 30 minutter efter at have spist, indikerer Ohlone Humane Society.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: ALENE HJEMME 1 TIME EFTER (Juli 2024).

uci-kharkiv-org