Sådan holder du en hund fra sofaen

Pin
Send
Share
Send

jeg er le doux med hensyn til canin! billede af Francis Lempérie fra Fotolia.com

Hunde kan lide at have et blødt sted at lægge hovedet lige så meget som mennesker. Disse faktorer kan gøre det til en udfordring at holde din hund væk fra sofaen.

Trin 1

Fjern dit kæledyr forsigtigt fra sofaen, hver gang han kommer på det. Hvis han er lille nok, skal du tage ham forsigtigt op og placere ham på jorden. Hvis han er en større race, før ham forsigtigt ud af sofaen ved kraven. Ræk ham ikke ned eller skub ham ud af sofaen.

Trin 2

Hold dit kæledyr tæt ved. Jo hurtigere du fjerner ham fra sofaen, jo mindre belønning er der i sofaen. Dette vil gøre det lettere at bryde vanen med at slappe af i sofaen.

Trin 3

Giv ham et alternativt sted at lyve. En hundeseng i samme rum som sofaen giver ham et sted, hvor han kan hænge ud tæt på sin familie og være komfortabel. Når du tager ham ud af sofaen, skal du tilskynde ham til at ligge i sengen. Ros ham, når han alene går i sengen.

Trin 4

Forbliv konsistent. Hvis du ikke vil have dit kæledyr i sofaen, betyder det ingen forpote, ikke sidde på skødet på sofaen og ikke invitere ham op nogle gange, men ikke andre. Mens din hund til sidst kan trænes i at vente på dit signal, før han hopper ind i en sofa eller seng, er det bedst at bryde vanen helt, hvis han allerede har en dårlig vane med at hoppe på sofaen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hunden hopper op - sådan stopper du det. (Kan 2024).

uci-kharkiv-org