Helicobacter-infektion hos katte

Pin
Send
Share
Send

Hvis din kat lider af kroniske gastrointestinale problemer, er du sandsynligvis i slutningen. Spørg din dyrlæge, om Kitty muligvis har en Helicobacter-infektion.

Helicobacter Pylori-infektion

Hos mennesker kan en Helicobacter-infektion resultere i mavekræft, sår eller kronisk gastritis eller mavebetændelse. Selvom det er ret sjældent hos katte, inficerer disse spiralbakterier dem, men ikke den samme nøjagtige art som hos mennesker. Hvis din kat konstant kaster op, og din dyrlæge ikke kan finde årsagen, kan Helicobacter være synderen. Om bakterierne forårsager mavekræft hos katte er stadig usikkert. Ifølge hjemmesiden Veterinærpartner kan tilstedeværelsen af ​​bakterierne være en årsag til, at katte, der er diagnosticeret med en anden mave- eller tarmsygdom, der synes stabil, pludselig kunne blive meget værre.

Mavesyrer

Mavesyrer er hårde, hårde, hårde. Du er blevet bekendt med deres styrke, hver gang du har kastet op. Årsagen til, at menneskers og dyrs mave ikke fortæres af deres egne mavesyrer, er, at de har en beskyttende slimhinde, der udskiller syreneutralisator. Der er ikke mange organismer, der overlever mavesyre. Desværre er de forskellige Helicobacter-arter blandt dem. Disse bakterier er i stand til at skabe deres egne enzymer, der giver dem mulighed for at inficere maven. Til sidst kan foringen ikke skabe det beskyttende slim. Dette resulterer i smerter og opkastning hos patienten, hvad enten det er katte, hunde eller mennesker. Merck Veterinary Manual siger, at hvorvidt tilstedeværelsen af ​​organismen prædisponerer katten for "fødevareallergi, inflammatorisk tarmsygdom, sårdannelse eller neoplasi [kræft], skal stadig ses."

Diagnose

Den mest nøjagtige måde at diagnosticere tilstedeværelsen af ​​Helicobacter i din kats mave er via biopsi. Din kat bliver nødt til at gennemgå generel anæstesi, så dette er muligvis ikke en mulighed for ældre eller svage katte. Din dyrlæge kan også tage blodprøver for at teste for Helicobacter-antistoffer, men det er ikke den mest nøjagtige vej at gå. På visse veterinærfaciliteter gennemgår din kat muligvis radioisotoptest. Han har fodret et måltid, der indeholder radioisotoper, og hans ånde testes derefter for Helicobacter.

Behandling

At slippe af med Helicobacter i din kat kan ikke gøres med kun en medicin. Han vil sandsynligvis modtage tre forskellige lægemidler - et antisyre og to antibiotika. Antisyrerne kan have de samme aktive ingredienser som de over-the-counter produkter, du bruger til at lindre gastrointestinal nød. Antibiotika, som din kat kan ordineres, inkluderer amoxicillin, azithromycin, tetracyclin, metronidazol, erythromycin og clarithromycin.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Peptic Ulcer Part- 08= Mechanism of Action of Anti - H. Pylori Animation Included HINDI (Juni 2024).

uci-kharkiv-org