Sådan fodres Cairn Terriers

Pin
Send
Share
Send

i chien terrier billede af Danielle Bonardelle fra Fotolia.com

At fodre din lille Toto er let. Han er dog tilbøjelig til nogle fødevareallergier, så det at vælge kvalitetsfødevarer kræver etiketlæsning for at sikre, at han får et godt broderi.

Trin 1

Vælg en høj kvalitet kibble til din pooch. Cairns er tilbøjelige til madallergener som majs, hvede og soja. Se efter en kvalitetsfødevarer, der har kød opført som de tre første ingredienser. Undgå fødevarer med syntetiske konserveringsmidler som BHA og BHT. Kibble hjælper med at kontrollere tandsten og plakopbygning på din hvalps store tænder.

Trin 2

Foder din voksne Cairn terrier to gange om dagen. Han skulle spise mellem 1/2 og 2/3 kop hele dagen. Undgå at fodre ham en gang om dagen. Cairns kan blive kvalme og kaste op fra tom mave. Mål maden, så han ikke overspiser. Giv ikke din varde gratis, da han let kan gå op i vægt.

Trin 3

Placer brosten i en skål i rustfrit stål. Der er ingen kemikalier i sammensætningen af ​​rustfrit stål. Rustfrit stål rengøres let, og du kan køre det gennem opvaskemaskinen. Rengør hans madret hver dag.

Trin 4

Giv din terrier frisk vand hele dagen. Undgå ledningsvand. Brug filtreret vand eller flaskevand, der er fri for forurenende stoffer. Brug en rustfri stålskål til vandet og vask den dagligt.

Trin 5

Kontroller din hvalps vægt hver uge. Du kan veje ham eller føle efter hans ribben. En anden måde at se, om hans vægt er passende, er at tage voksne voksne hænder og spænde over hans taljeområde. Du skal være i stand til at røre ved tommelfingre.

Trin 6

Giv din Cairn terrier godbidder sparsomt. Han kan have et par hundekiks hver dag. For mange godbidder øger hans vægt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: A quick word about owning Cairn terriers (Juni 2024).

uci-kharkiv-org