Spiselig frosting til hunde

Pin
Send
Share
Send

Når du synger "Happy Birthday" til din hund, skal du også give ham en kage, så han kan nyde hele fødselsdagsoplevelsen. Bare sørg for, at frost på kagen (hvilket virkelig er mere til din fordel, at det er hans) er sikkert for ham at spise.

Til chokoladeelskeren

Så du elsker chokolade og vil meget gerne dele den med din uklare ven, men du ved, at chokolade er et nej-nej for hunde. Tag hjertet, der er en chokoladesubstitut, der er næsten lige så god som den ægte vare. Det er sikkert for din hund at spise, og han ved ikke forskellen. Bland 12 ounce pisket flødeost med 3 til 4 spiseskefulde johannesbrødspulver, der findes i enhver helsekostbutik. Tilsæt en teskefuld sødemiddel, såsom honning, og bland godt. Alternativt kan du smelte 3 ounce johannesbrød i mikrobølgeovnen i 30 sekunder på høj og blande det med flødeosten. Hvis du ikke har pisket flødeost, skal du bruge den almindelige slags, men lade den komme til stuetemperatur, så den er lettere at sprede.

Gå bananer

For en sød godbid, der er svær at slå, så prøv at bruge nogle overmodne bananer til den frostende base. Mos to eller tre bananer sammen i en medium skål. Tilsæt en spiseskefuld smeltet smør eller margarine. Bland godt, bland derefter lidt fint mel ind, den slags der bruges til sovs og fortykkelse. Bland melet lidt ad gangen, indtil du får den rette konsistens til frost. Frost kagen, og drys derefter toppen med ødelagte hundekiks. For at nedbryde sværere kiks skal du lægge et par i en plastikpose med lynlås og trykke flere gange med en hammer, indtil kiksene er et pulver. Brug jordnøddesmørkiks til en ekstra sød overraskelse.

Collie Blomkål Frosting

Se til planteriget for inspiration. Din hund vil aldrig vide, at frostingen er fyldt med vitaminer og mineraler, der gør hans hjerte sundt og hans immunsystem i kampform. Kogte søde kartofler, hvide kartofler og blomkål er alle en god hundekageglasbase. Blomkål? Ja blomkål! Kog en pose frosne blomkålblomster. Sil og lad blomkålen køle af. Brug en kartoffelmasker eller madprocessor til at mos eller piske blomkålen til en dejlig, fin hvid puré. Tilsæt kartoffelmosflager, hvis det er for vandigt. Brug af kartoffelmos eller blomkål som base åbner en hel verden af ​​ideer. Brug madfarvning for at gøre det mere festligt, og tilsæt sesamfrø eller pulveriserede farvede hundekiks til et sidste strejf.

Peanutty godhed

Brug glat eller klumpet jordnøddesmør til en nærende og velsmagende speciel godbid. For at gøre det let at sprede, bland 4 ounce jordnøddesmør med 8 ounce flødeost og 2 spsk olivenolie. Bland det hele, indtil det er glat og cremet. Fyld det op med bit hakket gulerod, eller brug strimlet gulerod til en smuk godbid. Kokosflager fungerer også godt som topping, ligesom sesamfrø, som begge kan farves med madfarve.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundekuchen für von unserem Flat Luke selber machen (Kan 2024).

uci-kharkiv-org