Let at fremstille legeredskaber til hunde

Pin
Send
Share
Send

Hunde i næsten enhver alder elsker at lege. Uanset om du er på udkig efter indendørs legetøj eller en udendørs legeplads til din foretrukne pooch, kan du oprette dit eget udstyr give dig mulighed for at imødekomme din hunds lide og antipatier.

Reb, sokker og håndklæder

Mens den lokale dyrehandel tilbyder et bredt udvalg af slæbebådlegetøj, kan du lave dit eget med gamle sokker, et langt stykke reb eller et gammelt håndklæde. Bind bare knuder i materialet i den ønskede længde, og lad spillet begynde. Ved at tråde den gamle sok eller reb gennem en gammel tennisbold kan du oprette et kaste- og tyggelegetøj til både udendørs og indendørs brug.

Et legetøj og en godbid?

Hvis du leder efter et stykke legeredskaber, som du kan tilbyde din pooch, når du skal være væk i kort tid, kan et behandlingspuslespil være svaret. Hvilken hund kan ikke lide godbidder? Med en gammel tennisbold og en kniv kan du skabe et let alternativ til de købte puslespil. Skær simpelthen en lille skive i tennisbolden med kniven og fyld godbidderne eller broderiet i bolden. Når din hund tygger på bolden, frigøres godbidder.

Hvor er knoglen?

For hunde, der nyder at grave, giver en sandkasse en underholdende legeplads i baghaven. Du kan vælge at bygge en træsandkasse eller genbruge et gammelt barns sandkasse. Du skal blot udfylde kassen med sand og invitere din hund til at grave. Hvis han har brug for lidt grave-motivation, skal du tilføje et spil skjul og søg. Placer nogle af hans yndlingslegetøj eller godbidder i sandet og bed ham om at finde dem.

Tid til at ramme baghaven

Med justerbare spring, balancebjælker og vævestænger er hundens smidighed som OL for hunde. For aktive hunde tilbyder disse aktiviteter en fantastisk måde at arbejde med overskydende energi på. Officielt agilityudstyr kan være dyrt, men du kan lave dit eget for en brøkdel af prisen. Opret spring og væv stænger med stykker PVC-rør og samlinger. Ved at lave dine egne kan du justere hoppets højde til din hunds størrelse. Opret en rektangelramme og hæng et cykeldæk fra midten for at skabe et dækspring til mindre hunde.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: UNDGÅ DE VOLDSOMME LEGE RUFUS VISER DIXIE VEJEN (Juli 2024).

uci-kharkiv-org