Forskellige stilhårklipp til små hunde

Pin
Send
Share
Send

For at holde din lille hund glad og sund skal du klippe håret regelmæssigt. De holder ham kølig om sommeren og kan gøre plejningen lidt lettere afhængigt af den stil, du vælger.

Bamsen klippet

En af de mest genkendelige af alle små hundehårklipp er bamse klippet. For at opnå bamseudseendet trimmer groomere håret omkring din hvalps hoved og ansigt jævnt og lidt længere end hvad der er på kroppen. Håret på din hunds krop er trimmet meget kortere, hvilket gør dette til et godt snit til varmt vejr.

Hvalpeskåret

Hvalpeskåret kan være opkaldt efter hvalpen, men en hund i alle aldre kan sporte trimmen. Mange mennesker kan godt lide hvalpen klippe, fordi den er vedligeholdelsesfattig. Dette haircut kræver pleje ugentligt. Det er sødt og perfekt til legetøjsracer. Dette snit er defineret af en ensartet hårlængde overalt. Trimmeren klipper hundens hår til ca. 2 inches langt.

Lamskåret

Ligesom det har titlen, er lammeskåret designet til at få din lille hund til at ligne et lille lam. Både hovedet og kroppen er trimmet kort, hvilket gør dette til et vedligeholdelsesfrit look, der kun kræver en tur tilbage til groomeren hver sjette til otte uge. Dette korthårede look er perfekt til varmt vejr, fordi det hjælper med at holde din hund kølig.

The Lion Cut

Løvesnittet er populært blandt langhårede, små hunde såvel som store hunde, som chow chows. Pommerske ejere elsker dette snit, fordi det får deres små pooches til at ligne små løver. Denne snit er defineret af en genvej på kroppen med langt hår omkring hovedet og kæben for at skabe et manes udseende. Halen er trimmet kort til slutningen, hvor en lille hårbunke er tilbage som en løve.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hilfe bei ängstlichem Hund. Hunde verstehen 3. Tierratgeber. WDR (Kan 2024).

uci-kharkiv-org