Sådan bestemmes en Himalaya killings farve

Pin
Send
Share
Send

Da Himalaya-racen blev oprettet, kom den kun i fire farver: sæl, chokolade, blå og lilla. Efter at flamme- og tortypunktfarver blev tilføjet, udviklede Himalaya dog en palet med 20 mulige farver! Men rolig - at identificere din killings farve er ikke så skræmmende, som det først ser ud til.

Trin 1

Find ud af, om din killing har en maske i ensfarvet farve, eller om han har en med et mønster. Hvis din killing har en lysebrun eller cremefarvet krop og brunt hår, der nærmer sig sort på hans ansigt, ører, ben og hale (“spidserne”), så er han et forseglingspunkt. Hvis han har en elfenbenfarvet krop med mælkechokoladefarvede punkter, så er han et chokoladepunkt. Hvis din killing har en blåhvid krop og mellemgråblå (skifer) markeringer, så er han en blå spids Himalaya. Både flammepunkt og flødepunkt Himalaya har cremet hvide kroppe. Flammepunktet skal dog have dybe orange markeringer, mens cremepunktet har buff-farvede markeringer.

At se på din killings poteunderlag kan hjælpe dig med at beslutte, om din killing er en segl eller et chokoladepunkt, eller om han er en blå spids eller en lilla spids. En forseglingspunktkilling har altid mørkebrune poteunderlag, mens chokoladepunktet har kanelrosa puder. Den blå spids vil altid have skifergråblå poteunderlag, mens den lilla spids vil have lavendelrosa puder.

Trin 2

Bestem arten af ​​ethvert mønster, som killingen viser. Hvis din killing har striber, er han et lynx-punkt Himalaya. Lodspidsen Himalaya har tunge tabby-markeringer lagt på de solide farver på masken, benene og halen. Sæl lynx-punkt har en lysebrun maske med mørkebrune markeringer, og den blå spids Himalaya har en sølvblå maske med mørkere "blå" markeringer. De andre farver skal have maskefarver så intense som deres tilsvarende solide farver markeret med mørkere tabby-striber. For eksempel har creme lynx point Himalaya cremefarvede punkter markeret med mørkere creme striber.

Trin 3

Undersøg din killings ansigt, ben og hale. Hvis din killing har pletter af farve, har du en skildpaddeskal eller en skildpadde-killing. Katte med dette pelsmønster er normalt kvinder. I modsætning til det faste og lodrette Himalaya-bjerget kommer tortypunktet kun i fire farver: sæltortie, chokoladetortie, blåcreme og lilla-creme. Sæletortien har små pletter af sælbrun og flammerød i sine punkter. Chokoladeskilten har små pletter chokolade og enten rød eller fløde. Den blå creme og den lilla creme er nøjagtigt som de lyder - små pletter af blå eller lilla blandet med flødemarkeringer.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din killing kun er en ujævn, ensfarvet farve, eller om hun er et tortypunkt, skal du (du ved, at dette kommer) tjekke hendes poteunderlag! Himalaya med faste punkter vil altid have ensfarvede poteunderlag. Skildpaddepunkter har plettet eller "marmoreret" poteunderlag.

Trin 4

Se på masken, benene og halen. Hvis din killing har både striber og pletter, er hun en tortie lynx point killing. Det er muligt at have en sælskildpadde lynx spids, en chokolade tortie lynx spids, en blå creme lynx spids eller en lilla-creme lynx spids killing. Ingen andre kombinationer er mulige på dette tidspunkt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Dominion 2018 - full documentary Official (Juli 2024).

uci-kharkiv-org