Hvordan man klipper en hunds kløer, hvis hun bliver skør

Pin
Send
Share
Send

jeg zampa billede af UBE fra Fotolia.com

Selvom du måske tror, ​​at din hvalp overreagerer, når hun vipper ud ved synet af sømtrimmere, tror hun sandsynligvis, at du overreagerer ved at tage en guillotine til sine dårlige negle. Men et par klik og en håndfuld godbidder har en måde at få hunde til at genoverveje deres adfærd.

Trin 1

Indlæs klikkeren ved at klikke på den og straks give din hvalp en godbid bagefter. Gør dette i blokke på 15 til 20 gentagelser to eller tre gange om dagen, indtil din hvalp ser på dig for en godbid, når du klikker. Det indikerer, at klikeren er indlæst. Denne forberedelse sender en besked til din lille pige om, at clickeren er en belønningsmaskine, så hun ved, når hun hører lyden, det betyder, at hun gør noget rigtigt.

Trin 2

Berør din hunds poter med fingrene. Klik og beløn så snart du kommer i kontakt med din hvalps pot. Overgå langsomt til at skubbe fingeren mellem din hunds negle, skubbe dem fremad og håndtere dem som du ville, når du klipte dem. Klik altid, tag din hånd ud og fod hende med en velsmagende godbid. Skyl og gentag, indtil din hvalp reagerer positivt på, at du håndterer sine poter og negle i 20 til 30 sekunder, eller indtil hun begynder at tilbyde dig sin pot i håb om, at hun får en godbid.

Trin 3

Vis din hund negleklipperne. Dette er det stadium, hvor nogle hunde begynder at blive lidt mere anspændte, hvorfor det langsomt er så vigtigt at introducere negleklipperne. Giv ikke din bange hvalp mulighed for at reagere negativt. Bring negleklipperne fremad, så hun ser dem, og klik og beløn straks. Gentag dette, indtil hun ikke har noget imod synet af klipperne.

Trin 4

Tryk let på metaldelen af ​​trimmerne mod din hvalps negle. Så snart du kontakter, skal du klikke og belønne. Efter at hun ikke har noget imod berøringen, skal du gå op i forvejen ved at placere en af ​​din hunds negle i trimmerens skæremekanisme og straks klikke og belønne. Fortsæt med at akklimatisere din lille pige til trimmerne i cirka en dag. Brug ikke pres på din hvalps negle endnu. Du vil bare vise hende, at trimmerens skræmmende metalskiver er uskadelige.

Trin 5

Påfør et hvidt pres på din hvalps negle, men klip ikke hendes negle endnu. Hver gang du lægger pres på, skal du klikke og give hende en godbid. Efter cirka en dag er din modige halevægende hvalp klar til det ultimative opgør med trimmerne, men gør ikke noget stort ud af det. Bare start med at klippe neglene i et langsomt, men stabilt tempo. Bliv ved med at tale med hende med en neutral stemme, så hun forbliver rolig. Når du har klippet et søm, skal du klikke og give hende en godbid. Hvis du ikke tror, ​​du vil være i stand til at klikke hurtigt efter at have klippet neglen - da du ikke holder klikkeren på det tidspunkt - skal du bare give hende en godbid i stedet. Hvis hun begynder at blive nervøs, efter at du har klippet et par negle, skal du stoppe og gøre et par mere den næste dag.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: SpørgDyrlægen om hvordan du kan undersøge din hund med dyrlæge Søren Drimer Pejstrup (Juli 2024).

uci-kharkiv-org