Karakteristika for britiske korthårskatte

Pin
Send
Share
Send

i british cat image af neznayka fra Fotolia.com

Den britiske korthår har alt, hvad katteejere elsker. Når du først har lært denne specielle katte at kende, kan du beslutte, at det er den rigtige race for dig.

Berømt ansigt

Mange kattefans, der elsker den britiske korthår, blev først taget ind af denne kattes yndige ansigt. Med sine store ravfarvede øjne, buttede kinder og rundt ansigt er det let at forstå, hvorfor denne race er populær i Storbritannien og rundt om i verden. Derudover dukker denne kattes mund op i hjørnerne og får hende til at smile. Disse smukke funktioner kommer sammen for at gøre et af de mest genkendelige ansigter i den katteverden.

Robust bygning

Den britiske korthår er en race, der er kompakt, men alligevel stærk. Hendes lille, trætte krop matcher hendes små ører og det runde hoved. Selvom den er kort og kompakt, er denne elskelige kat robust og betragtes endda som ret muskuløs for en katte.

Dejlig frakke og farvelægning

Ud over hendes genkendelige ansigt er den britiske korthår også kendt for sin tætte, tykke frakke. Den bløde, korte tekstur af hendes pels gør det let at vedligeholde med ugentlige børstninger. Selvom grå eller blå er den mest populære farve for denne race, kan den britiske korthår findes i næsten enhver farve såvel som i tofarvede mønstre.

Hengiven temperament

Denne katte har mere at tilbyde end bare et smukt ansigt. Den britiske korthår har en disposition til at matche sit yndige udseende. De, der elsker racen, nyder dens venlige, afslappede natur. Den britiske korthår er en rolig, moderat aktiv kat, der kan lide at forkæle sig med øjeblikke af leg. Denne kærlige katte foretrækker imidlertid at bruge tid sammen med sine menneskelige ledsagere. Den britiske korthår er også kendt for sin sociale natur med børn og andre kæledyr.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: 4 Fun u0026 UNKNOWN Facts About British Shorthairs! (Kan 2024).

uci-kharkiv-org