Hvorfor potter katte jorden, før de spiser?

Pin
Send
Share
Send

For en ægte katteelsker kan næsten alt, hvad en katt gør, være helt kærlig og elskelig, uanset om en fluffball kigger opmærksomt ud af vinduet på fuglene eller obsessivt paber på gulvet inden måltiden. Pawing og æltning adfærd, selvom det er uber-cute, er meget almindeligt i den katteverden.

Hvad er præcis pawing?

Når en kat poter i jorden, ælder hun faktisk. Æltning er et udtryk, der beskriver en frem og tilbage bevægelse af poterne på en overflade, typisk som er blød. Hvis dit gulv er dækket af et glat tæppe, kan din kat være mere tilbøjelig til at pote på det end på andre typer jord.

Tilfredshed

Ifølge Humane Society of the United States er pote- og ælteadfærd et udtryk for ren tilfredshed. Hvis du er en klassisk kat, så er du sandsynligvis lykkeligst, når du spiser, så det er bestemt ikke chok at pote i jorden. Når du bemærker, at din kat poter i jorden, mens hun forventer, at du fylder sin madskål, kan hun højst sandsynligt ikke indeholde sin spænding - aww.

Territory Marking

Selvom din kat bare virker som et uskyldigt og beskedent lille væsen, betyder det ikke, at hun ikke har nogen territoriale træk. En kattes poter har duftkirtler, så når en katte poter på jorden, mærker hun i det væsentlige bare det som hendes græs. Hun fortæller muligvis alle andre kæledyr i dit hjem at trække sig tilbage og holde sig væk fra sit kommende måltid - sassy pige!

Gemmer hendes mad

Selvom din kat har levet et hyggeligt liv indendørs i hele sit liv, betyder det ikke, at hun er blottet for instinktiv katteadfærd. Når en kat vanvittigt poter i jorden, før hun spiser, kan det være hendes krops måde at skjule varerne for rovdyr eller måske gemme måltidet til senere forbrug. Det kan virke skørt for dig - især hvis maden ikke engang er foran hende endnu - men det hele er helt naturlig katteopførsel. Katte pote også meget ofte på jorden efter et måltid er gjort.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Harry Potter og Dagen, Der Gik (Juli 2024).

uci-kharkiv-org