Hjælper katte træer virkelig katte med at stoppe med at klø møblerne?

Pin
Send
Share
Send

At vælge et nyt stuesæt er blandt glæderne ved at indlejre - medmindre du frygter din katteven, der klør det i stykker. Stress ikke. Med en lille indsats kan du træne din kat til at bruge katte træer til at bremse hans kloebehov i stedet for dine nye møbler.

Formål med Clawing

Din kælehatte vil ikke gøre dig sur ved at klø din lædersofa. det er bare noget, han skal gøre. Katte klør af forskellige årsager. Ridser hjælper med at fjerne det udvendige afskal, der omgiver hvert negle. Din fuzzy kammerat kan klo for at markere hans territorium, da killinger har duftkirtler i puderne på deres fødder. Og din sprælge følgesvend kan ridse simpelthen fordi det føles godt. Det giver ham mulighed for at strække hele sin krop, ben og tæer. Da der ikke er nogen måde at få din fuzzy kammerat til at stoppe med at skrabe helt, skal du finde den rigtige type stolpe eller kattetræ, som han kan klo.

Valg af katte træer

Der er ikke meget mere skærpende end at købe et top-of-the-line fancy kat træ, som din katte ikke ridser. Inden du investerer store penge i et omfangsrigt stykke kitty-møbler, skal du få et par små skrabeposter lavet af forskellige materialer. Nogle katte foretrækker sisals ru tekstur, mens andre måske kan lide at skrabe tæppe. Vælg to eller tre stillinger lavet af forskellige materialer, og se om man vækker Maxs interesse mere end en anden type. Når du først har fået dem ind i dit hjem, skal du træne din lodne ven, det er det, han har lov til at ridse.

Træning af din Feline

Katte ved allerede, hvordan man skraber, så du behøver ikke at tage ham over til sit nye katte træ og vise ham, hvordan man gør det. I stedet bliver du nødt til at lære ham, at det nye træ er et passende sted at klo, og at din stue ikke er acceptabel. Placering er nøglen. Hvis han har tendens til at klø tæppet og møblerne i samme område, skal du placere sit nye katte træ på det specifikke sted. Når han vænner sig til sit nye møbel, kan du langsomt begynde at flytte det, hvor du vil have det. At sætte kattemynte på ridseposten kan lokke ham til at bruge den. Du kan også bestikke ham med kitty-godbidder, eller hvis du har et stort kattetræ, skal du give ham sin middag på en af ​​siddepinde. Han lærer hurtigt, at træet er hans specielle græs.

Overvejelser

Kat, der skraber træer og stolper, skal være stabile. Hvis han klør på det, og stolpen vælter på ham, vil han ikke gå i nærheden af ​​det igen. De skal være høje nok til, at han fuldt ud kan udvide sin krop, mens den strækker sig opad. Vælg et indlæg, der er mindst 28 tommer højt, foreslår Dr. Christianne Schelling, en californisk dyrlæge.

Du vil gerne have en ridsestolpe eller et træ på hvert niveau i hjemmet, så han kan klø og strække, som han vil. Hvis Max fortsætter med at klo dine møbler, skal du placere en klud gennemblødt i citrus- eller menthololie i området. Katte kan ikke lide disse dufte, og de kan afskrække ham fra at gå derovre. At lægge dobbeltsidet klæbende tape over kanterne på din sofa eller benene på spisebordet kan også forhindre Max i at ødelægge dine møbler.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: DYREVÆRNET: PASNING OG PLEJE AF DIN KAT - SÅDAN GØR DU (Kan 2024).

uci-kharkiv-org