Kattearter med bobbed haler

Pin
Send
Share
Send

Lang tid på personlighed og kort haler er indenlandske bobtailkatte blevet mere og mere populære i USA, der genkender flere racer af korthalede katte.

Amerikansk Bobtail

Den amerikanske bobtail er en stor baby kendt for sit vildkatteudseende. Han er helt hjemlig og meget kærlig og hengiven til sin familie. Selvom han kan være i en hvilken som helst farve, adskiller hans fårekød-kinder, lange bagben, tåbøtter og lynx-tippede ører ham fra de fleste andre bobtailkatte. Han elsker at spille hentning, har ikke noget imod at gå i snor og kommer godt overens med børn og andre kæledyr. Denne race er anerkendt af ACFA, TICA og CFA.

Pixie Bob

Selvom det er helt indenlandsk, ser pixie bob meget ud som den nordamerikanske bobcat. Dette vilde barn har dybtliggende øjne, der er hætteklædt af tunge, buskede øjenbryn. Han er stor i størrelse med fremtrædende skulderblade, lange bagben og en muskuløs, tungbenet ramme. Han kan være et hvilket som helst farvemønster, så længe hans frakke er brun. Hans trekantede øjne er skitseret i hvid eller creme. Han har store kødfulde tæer, der kan være polydactyl (ekstra tæer). Sødt tempereret og godt med børn og andre kæledyr, pixie bobs er nysgerrige og elsker at spille hentning. Denne race er blevet anerkendt af ACFA og TICA.

Japansk Bobtail

Den japanske bobtail-race har haft den lykke at være i mere end 1.000 år. Denne mellemstore charmer har lange rene linjer, en fast slankbenet krop og kan springe op til store højder. Han har en kort pom-pom kanin hale. Hans lange silkeagtige frakke er ikke kaste og kan komme i enhver farvekombination, men me-ki - en trefarvet rød, sort og hvid - er den mest populære til held og lykke. Han er en aktiv, intelligent kat, der er kærlig og udadvendt. Han kvitrer og nyder at plaske rundt i vandet. Denne race optrådte først i USA i 1968. Racen er anerkendt af ACFA, TICA og CFA.

Manx og Cymric

Manxen og hans langhårede bror, cymric, har eksisteret siden 1700'erne. De stammer fra Isle of Man. Ofte omtalt som lodne bowlingkugler, disse katte er meget runde. De har runde hoveder, runde mundkurve, fremtrædende kinder, brede kister, trætte ben og runde rumpe. De kan være enhver farvekombination. Disse intelligente katte har været kendt for at bruge dørhåndtag til at komme ind i et rum, og de er kendt for deres snakkesalige trilling og folkeorienterede personligheder. De foretrækker ikke at være alene længe. Disse racer er blevet anerkendt af ACFA og CFA.

Highlander

Highlander, også kaldet Highland lynx, er en af ​​de nye børn på blokken. Hans race blev udviklet i 2004. Opdrættet har et stort kat-look, hans løse krøllede ører er hans virkelige varemærke. Denne klasseklovn kan være i enhver farve. Han er udadvendt og vil hilse besøgende ved døren ivrig efter at få dem involveret i et godt jagtspil. Han har en stor muskuløs krop, store fødder med fremtrædende knogler og en kort hale, som han vipper som en hund. Highlanders er anerkendt af TICA.

Kurilian Bobtail

Denne kat er en nylig indvandrer til USA, selvom racen er blevet dokumenteret i Rusland i mindst 200 år. Denne kattekammerat er en klog, blid, nysgerrig og loyal ledsager. Han tilpasser sig godt til børn og andre kæledyr. Han har en pom-pom hale, bred brystkasse, afrundede kile kindben og er meget brun. Han har en middelvægt med en blød, silkeagtig frakke, der kan være lang eller kort og med forskellige farver. Denne race blev anerkendt af TICA i 2012.

Andre Bobtails

Den amerikanske los, ørken lynx og Mojave lynx er blot tre af de mange nye racer, der udvikles i USA. Vær forsigtig, nogle "eksotiske" bobtail racer krydses med vildkathybrider. Lokale, amtslige og statslige love varierer med hensyn til at eje andre vildkatte hybrid racer end dem, der er anerkendt af TICA eller et andet nationalt eller internationalt anerkendt register, så det ville være klogt at lave dine lektier, før du tager en "eksotisk" kat hjem.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: EXTENSIONS TIPS AND TRICKS (Kan 2024).

uci-kharkiv-org