Hvordan man opbygger en hundelåge

Pin
Send
Share
Send

En hundedør uden klap er effektiv til at lade din hvalp ind og ud, men det lader også andre væsener komme ind. Et åbent hul i døren er også ineffektivt for dit hjem regning for opvarmning eller klimaanlæg. Byg en klap til din hundedør for at løse disse problemer.

Trin 1

Mål åbningen af ​​hundedøren ved hjælp af et målebånd. Tilsæt 1 tomme til den lodrette måling, og skriv dimensionerne ned. Spor dine mål på din gummimåtte ved hjælp af en blyant og en lige kant. Når du er færdig, fungerer denne gummimåtte som din nye doggie-dørklap.

Trin 2

Sæt måtten på en overflade, der ikke kan beskadiges af en kniv, f.eks. Et gammelt stykke træ. Skær forsigtigt gummimåtten langs dine blyantlinier ved hjælp af en lige kant og en hjælpekniv. Hold din nye flap op med den øverste 1 tomme mod døren, og sørg for at den let svinger gennem åbningen.

Trin 3

Placer aluminiumsstrimlen over toppen af ​​gummimåtten, og marker med en blyant, hvor den skal trimmes. Brug tinsnit eller en hacksav til at skære aluminiumet til den ønskede længde.

Trin 4

Sæt måtten tilbage på det gamle træstykke, og hold aluminiumstrimlen hen over toppen af ​​den. Brug din boremaskine med en 1/8 tommer bit til at bore huller hver få centimeter gennem både aluminium og måtten.

Trin 5

Skift boret til Phillips-hovedbiten, og sæt træskruerne i nærheden af ​​døren. Kør en perle af silikone lige over den øverste åbning af hundedøren. Hold aluminiumsstrimlen og måtten med de huller, du lige har boret, stadig i kø, på plads til installation. Bor træskruerne gennem hullerne og ind i døren, indtil de er tætte. Tør enhver silikone, der klemmes ud under installationen, væk, og din nye doggie-dørklap er komplet.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: SKAL JEG DIRTY ELLER CLEAN BULKE FOR AT OPBYGGE MUSKELMASSE? (Juli 2024).

uci-kharkiv-org