Gennemsnitlig alder og liv for en Cockatiel Bird

Pin
Send
Share
Send

Cockatiels er små, papegøjer, der er hjemmehørende i Australien, med en gennemsnitlig størrelse på kun 12 til 14 inches lange. Din orange-kind 'tiel kan leve op til 20 år, så han er en langsigtet forpligtelse.

Alder og levetid

I naturen lever cockatiels i 10 til 14 år, men de i fangenskab kan let leve i 20 år eller længere. Guinness World Records viser Pretty Boy som den ældste bekræftede cockatiel, der døde i 2004 i en alder af 29 år. Med korrekt ernæring og motion vil din fugl være i lang tid.

Kost

En god diæt er det vigtigste, du kan gøre for at holde din cockatiel i lang tid. I naturen spiser cockatiels forskellige fødevarer, så efterlign hans naturlige diæt for at holde din fugl sund. Start med kommercielle cockatielpiller af god kvalitet og suppler med frisk frugt og grøntsager, såsom æbler, druer, spinat og salat. Cockatiels kan være kræsen, så start dit kæledyr tidligt på en varieret diæt for at vænne ham til det. De spiser insekter i naturen, så en lille mængde protein som almindelig yoghurt eller kogte æg er fint. Husk at hugge eller strimle al frisk mad i små bid.

Dyrke motion

Motion er lige så vigtigt for et sundt liv for din tiel som det er for dig. Hans bur vil ikke være stort nok til at give ham ordentlig motion, så du bliver nødt til at tillade ham mindst en flyvning - helst to - hver dag. Han skal trænes i at stå på din finger først. Et godt træningstip er at fodre ham efter træningen i sit bur, så han går let ind i det igen.

Andre overvejelser

Ligesom din kat eller hund har din cockatiel brug for et årligt dyrlægebesøg for en kontrol. Vær opmærksom på ændringer i adfærd og afføring. Disse er intelligente og sociale fugle, der også har brug for mental stimulering, så sørg for en række forskellige legetøj og drej dem ugentligt. En deprimeret fugl holder måske op med at spise og kan sulte ihjel. 'Tiels har brug for 10 til 12 timers søvn hver nat for at forblive sunde, så sørg for, at din burplacering giver mulighed for dette.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Should You Get a Budgie or a Cockatiel? (Juli 2024).

uci-kharkiv-org