Sådan fastgøres et typeskilt til en hundehalsbånd

Pin
Send
Share
Send

Hundemærker er en glimrende måde at identificere din hundekammerat på. Navneskilte er et sikkert alternativ til tags og fastgøres direkte til kraven for stille, jinglefri identifikation.

Trin 1

Læg typeskiltet på kraven og træk en mørk plet på kraven over hvert nittehul med en markør. Løft typeskiltet af, og læg det til side.

Trin 2

Stans et hul over hvert mørke mærke. Hvis kraven er læder, skal du bruge et skarpt hulstempel til at lave hullerne. Hvis kraven er lavet af nylon, skal du holde en stor søm med en tang og opvarme den over en åben flamme. Skub den varme søm gennem pletterne markeret på kraven.

Trin 3

Læg typeskiltet tilbage på kraven, og sæt en nitte gennem hvert hul. Skub nitten gennem bagsiden af ​​kraven, så den flade, glatte side af nittehovedet ligger mod hundens hud.

Trin 4

Monter en nittehætte over hver nitte, og hammer hætterne let på nitterne. Tryk hver nitte ned, indtil den passer tæt på typeskiltet.

Referencer

Tips

  • Tør typeskiltet af, når det bliver fugtet med snavs. Slibende snavs ridser pladen og kan tilsløre dine kontaktoplysninger.

Forfatter Bio

Louise Lawson har været udgivet forfatter og redaktør i mere end 10 år. Lawson har specialiseret sig i kæledyrs- og madrelaterede artikler ved at bruge sine 15 år som sous-kok og som hundeopdrætter, handler og træner til at producere stykker til online- og trykte publikationer.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Tv2 Hunden gør (Kan 2024).

uci-kharkiv-org